Stappen Naked Manicure

NAKED MANICURE STAP VOOR STAP

  1. Bereid de nagels voor door ze te vijlen, door ze te buffen met een speciale buffervijl om de nageloppervlak glad te maken en de nagelriemen netjes bij te werken.

  2. Begin met een laag Naked Manicure Naked Base. De Naked Base is rijk aan nutriënten om beschadigde nagels te verzorgen. Ondersteunt de celvernieuwing, zuurstofvernieuwing en hydratatie van de nagel, met als resultaat flexibele en sterke nagels.

  3. Kies een Naked Manicure Perfector die het beste bij jouw nagelbedkleur past. Er zijn zes verschillende Perfectors die ook met elkaar gemengd kunnen worden. Om verkleuring uit de nagel te halen moet eerst de Lavender Perfector aangebracht worden. De Lavender kan ook gebruikt worden in combinatie met een andere Perfector als een koelere toon gewenst is. Dan dient eerst de andere kleur Perfector aangebracht te worden.

  4. Breng vervolgens nog een laag van de Naked Manicure Perfector aan.

  5. Breng een laagje Naked Manicure Tip Perfector aan langs de randen van de nagels voor een witte, natuurlijke tip.

  6. Activeer de Naked Manicure Satin Seal door hem 20 seconden tussen je handen te rollen.

  7. Breng een laag Naked Manicure Satin Seal aan om de imperfecties van je nagels te vervagen, om alle pigmenten te blenden en om alle lagen vast te zetten met een langdragende satijnen laag. Bevat UV-filter om verkleuring tegen te gaan.

  8. Voor extra glans is het optioneel om de Naked Manicure Glossy Seal aan te brengen. Breng de Glossy Seal aan ná de Satin Seal.

Shop the Naked Manicure system hier.